Clenn Krommenhoek

Clenn Krommenhoek neemt als directeur-eigenaar van een onderneming in zonnepaneelinstallaties zijn klanten alle zorgen uit handen. De technische en financiële vraagstukken die bij de installatie van zonnepanelen komen kijken, vereisen namelijk de kennis en kunde van een expert. Met zijn jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde medewerkers verzorgt Krommenhoek het hele proces, van intake tot montage van de zonnepanelen.

Ontzorgen

Daarbij houdt Clenn Krommenhoek er een bijna Cruijffiaanse ondernemersvisie op na. Hij denkt niet in problemen. Het ontstaan van problemen is immers een gegeven, in ieders carrière, in elke onderneming en in elke klantcasus. Maar een probleem is pas een probleem als je het niet kunt oplossen. Vaak is dat echter wel mogelijk en dan is een probleem in werkelijkheid dus geen probleem.

Clenn Krommenhoek trekt dit wegnemen van alle zorgen, populair ook wel ontzorgen genoemd, door naar de lange termijn. Een zonnepaneelinstallatie kan immers zomaar dertig jaar op het dak liggen. De klant moet er dan ook lange tijd profijt van kunnen hebben. Met goed advies en een gedegen montage wil Krommenhoek voor zijn klanten dan ook een optimaal rendement realiseren.

Maatwerk en persoonlijk contact

Krommenhoek en zijn medewerkers gaan daarom onder meer bij elke klant langs. Om het advies en de aanpak op de afzonderlijke klant toe te spitsen, maar ook om door het persoonlijke contact wederzijds een goed beeld van elkaar te krijgen. Dat leidt uiteindelijk bij de klant tot het vertrouwen om in het volledige proces te leunen op de ervaring en expertise van Clenn Krommenhoek en zijn collega’s, terwijl deze op hun beurt bekend zijn met de wensen van de specifieke klant.

Clenn Krommenhoek

Clenn Krommenhoek (1983) werd geboren in Enschede, groeide daar op en is nog steeds in de omgeving woonachtig. Hij zette er ook zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer, toen hij in 2010 enkele bedrijfsonderdelen overnam en afscheidde van het bedrijf waarvoor hij tot dan toe als directeur – en voorheen als financieel adviseur – werkzaam was geweest.

Sinds 2012 richt Krommenhoek zich op de markt voor zonnepaneelinstallaties, welke hij inmiddels op honderden locaties door heel Nederland heeft geïnstalleerd.

Clenn Krommenhoek

Clenn Krommenhoek neemt als directeur-eigenaar van een onderneming in zonnepaneelinstallaties zijn klanten alle zorgen uit handen. De techn...